Cine suntem?

Hakuservice este partenerul tău de încredere pentru soluții și servicii specializate în domeniul industrial.

Cu o experiență de peste 8 ani în piață, ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi clienților noștri o gamă largă de produse și servicii adaptate nevoilor din diverse sectoare: auto, transport, logistică, agricultură, energie solară, marina, construcții, golf, și multe altele.

Comercializăm baterii industriale, stivuitoare, piese de schimb și sisteme stivuitoare și închiriem stivuitoare, asigurându-ne că vă oferim echipamente care funcționează optim pentru succesul afacerii dvs.

Diversitate în produse

Furnizăm produse și accesorii noi, dar oferim și posibilitatea de închiriere a stivuitoarelor. Garantăm pentru calitatea și siguranța produselor noastre noi, cât și a celor second-hand.

Suport

Oferim clienților noștri sfaturi și ghidaj în procesul de achiziție a produselor și a accesoriilor industriale, pentru a ne asigura că fiecare client este mulțumit de serviciile noastre.

Producători de top

Oferim o gamă variată de produse de la producători de top precum JUNGHEINRICH, TAB, ​​HOPPECKE ș.a. pentru a-ți oferi cele mai fiabile și performante echipamente industriale.

ro_RORomanian